Сама ли съм или съм с някого,
сама или със сянка от любов?
Сама ли съм или със лятото?
Сама съм. Чувате ли моят зов?
Сама ли съм или изгубена?
Сама, сама като луната.
Сама съм. Някъде заточена.
Сама и чакам изгрев нов.
Сама заспивам под звездите,
сама сънувам за студа.
Сама, събуждам се и питам:
„Сама ли съм или е сън?“
Сама и отговор не чакам
Сама, сама на край света.
Сама съм, нямам си слушател.
Сама не мога да летя.
Сама като звезда ще падна.
Сама във въздуха ще изгоря.
© Деметра Все права защищены