11 дек. 2007 г., 21:18

Пак и Пак... 

  Поэзия » Любовная
820 0 4

 

 

Забранявам на сълзите си да текат за теб, но те не спират!

Не позволявам на сърцето си да те иска, ала то все за теб настоява!

Прогонвам те от мислите си, ала те все към теб летят!

Прогонвам те от съня си, но ти идваш пак и пак!!!

© Диди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??