ПАК ЗА ЛЮБОВТА
Това възвишено,
щастливо чувство
живее често
в книжното изкуство...
А във живота
често е на власт
неописуема и
долна страст…
И само грубите ни
интереси
стоят прикрити
в пищните завеси!
И вместо нежност,
искреност, любов
прозират само
хищници
на Лов!
© Христо Славов Все права защищены
"неописуема и
долна страст…"