1 янв. 2014 г., 21:45

Пак за нея 

  Поэзия » Любовная
327 0 0

Помня как те срещнах плахо!
Как се влюбих до уши!
Чувствата ми при теб спряха,
 и Проблема се реши.

После щом ни запознаха.
Любовта си ти признах!
Страховете ми умряха -
в първата любов успях!

Бях щастлив със наш`та обич,
най-голямата в света!
Тя за мен не беше хоби,
беше смисъла ми на света!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??