боли ме плътта
там където
с върви
спряха кръвта
и устата ми суха боли
от дилдото
което ми пречеше
да преглъщам
и езикът ми
изгореният
и петите
напукани
и кърви
от усмивката
на поредния
който
с безлюбов
ми отвръща
© Павлина Гатева Все права защищены
Прегръдки Павли!