Очите ти са стоманени клетки,
вълците плачат, закърмени в тях.
Зад гробищно-пустите клепки
шепне само палячовски смях.
Дяволът е плюл във душата ти
и Господ се усмихва през рамо.
Очите ти – покълнали плевели,
в мен са останали истински само
.
© Свобода Все права защищены