Все нови и нови Вирус - пандемии
из Планетата шетат.
И от тях вече писна ни кански.
То Британска ли не бе, Бразилска ли,
Южно-Африканска?
В очакване сме на Първата от Небето -
Марсианска.
И в тази критическа фаза - всяваща
ужас космически, - ще може, може би,
да ни спасяват от извънземни Вирус - зарази
само Ваксини ... Галактически.
© Вълчо Шукерски Все права защищены