Чувствам се понякога...
като пантофка...
продупчена...
от палец...
с нокът мръсен!
Като евтина жена...
забравена...
на околовръстното...
чувствам се като...
молив използван...
в края на живота си...
изхвърлен в кошчето...
като стар чорап-сираче...
забравен в гардероба...
тъжна работа...
понякога
ненавиждам я съдбата!
© Христо Манчев Все права защищены