Парцалена Кукла с очи
Като парцалена кукла съм.
Кръпка до кръпка.
С шарени конци
зашита, но пак личи.
Очите са здрави!
Две тюркоазено-зелени
копчета от седеф зашити.
Ако сложа очила
виждат буквите дори!
Сякаш душа и разум има,
а пък е кукла
от парцали и конци!
Парцалът проговори
и стихчета реди,
в сайта за творци!
Благодаря ти Господи!
За тез две очи!
Те са прозорец за душата Ми!
© Мина Конарова Все права защищены