19 мая 2018 г., 15:36

Парче любов 

  Поэзия » Любовная
449 6 8

Измъкнах се от примката. Тя падна.
Успешно детронирах любовта.
Сега се мъча пак да си открадна
парче любов, за продан имам самота.

 

Разменям тишина за обич по две,
във мен да впие нокти, пламнали очи,
разчупвайки във мене ледове,
парче любов ще стопли моите дни!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??