Подари ми парченце от рая.
Не. Не мисля, че скъпо ще струва.
Как изглежда...Дори да не знаеш
мога с думи да го нарисувам.
Една къщичка бяла и сгушена
във прохладния дъх на бръшляна.
Едно кладенче. Една круша
от спокойствие и плод натежала.
Цветно дворче. Стрък настроение.
И два бора, пренесли гората.
Звън далечен на чанове. Блеене.
И адрес по паспорт - Планината.
Искам вечер да пее щурчето.
През нощта да ехти тишината.
Да е звездно и близко небето,
та с ръка да докосвам луната.
Да е място от Бог сътворено,
но забравил, че има участие...
Искам рая за теб и за мене...
Едно малко парченце от щастие.
© Деа Все права защищены