Понякога се питам аз ли
светът го виждам променен
или животът ми поднася
все болки някакви на мен.
Понякога съвсем различна -
несъвместима с този свят,
по пътищата криволича
и дни безлични се менят.
Дали от тишината вкъщи
аз свикнах с нея да мълча.
Денят пристига все намръщен
с проблеми пълен да реша.
И само в стиховете мои
разкривам пареща душа.
Пространство в тях намирам свое
макар и късно през нощта.
© Ани Иванова Все права защищены