ПАРФЮМ
Невидими устни докосват плът нажежена.
Топят се и стават на ручеи топли.
Надолу се стичат със страст упоени.
Целуват и после превръщат се в локва.
В нея телата безумно се къпят.
Всяка частица от тяхната нежност ухае.
Парфюма вълшебен купува се скъпо.
Началото винаги плаща накрая.© Венцислав Все права защищены
Много ми хареса!
Поздрави!