С кретени пълен ни е парламенто,
дебили от трибуната крещят!
Джендъри у баро пият мента,
А педали, далаверки си редят!
Един ще крадне здравна каса,
друг от магистралки ще дели...
Вече мамата си джаса,
ти пък робе - работи!
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены