29 нояб. 2011 г., 06:09

Пашкули от спомени 

  Поэзия » Другая
541 0 8

кротки бели пашкули от спомени

омотани лепливо

прогонени

във гори тилилейски

окичени

по борове

на скришно

и ничии

полюлява ги вятър

унесено

вътре зреят

предпазват ги плесени

ала нещо все пак

съхранило се

и от време на време

развива се

и с въздишка

разпукват се

спомени 

пеперудено

вятърът гони ги

в безтегловност

трептят колебаят се

разпиляват се

разпиляват се

разпиляват се

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??