Излъгах те, че не си ми първия.
Излъгах те, че зная как се прави.
Излъгах, че не искам да обичам;
че веднъж със теб ми е достатъчен.
Излъгах те, че не си единствен;
че като тебе имала съм много.
Излъгах те, че не би ми липсвал;
че нощем не сънувам тебе.
Излъгах, че не искам да ме търсиш.
Излъгах, че за теб не мисля.
Излъгах, че мразя изражението ти,
когато ме гледаш и ми се усмихваш.
Излъгах, че мразя очите ти;
че ненавиждам устните и ръцете ти.
Излъгах, че не помня името ти.
Излъгах те, че не те обичам.
А ти... защо, по дяволите, така ми вярваш?!
© Сюзън Смърт Все права защищены