29 мая 2021 г., 01:23

Павлинка 

  Поэзия
290 1 3

 

 

       Малката Павлинка

       има си дружинка.

       Туй са трите кукли

       с големите букли.

       Все ги преоблича

       Много ги обича.

       Прически им прави,

       храни ги  и бави,

       вози ги в количката,

       мий ги на чешмичката,

       песнички им пее,

       в люлката люлее.

       Като майка съща

       цял ден ги прегръща.

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??