~&~*
Небето тихо пак въздъхна
И в дланите ми днес Сиротно
Спря...
НЕБЕТО ЗАРИДА!
Бездомно~*
ТЪЖНО...
На мойта гръд
Положило глава
~&~*
Очите му-
Бездънна яма...
Във моите очи
ИЗЛЯХА СЕ~
ПЕЧАЛ!!! ~&~*
Ръцете му...
Аааххх~
КАК ПРЕГРЪЩАХА МЕ САМО!!!
Едни ръце...
ТЪЙ ЖАДНИ~*
Тъй гладни...
ЗА ЛЮБОВ!
За Ласка-
Увита в топъл облак
Изрисуван...
ИЗЦЕЛУВАН~*
Изплетен шал
С УМИРАЩИ ОТ СТУД
Цветя...
Прегърнал гола женска плът
~&~*
НАКАЗА МЕ...
Ти всъщност~*
ТУЙ МИ ОБЕЩА...
Да страдам
ДОРДЕ ЖИВА СЪМ...
В СТРАДАНИЕ
ПРОКЛЕ МЕ...
Да тъна
В НИЩЕТА!!!
И случи се...
Стоя с Небе
Във скута ми...
ПРОКЪЛНАТО ;(
СТУДЕНО,
НЯМО~
А уж обагрено
В ЧЕРВЕНО Е!!!
КАКЪВ Е ТОЗИ СТУД!!!
И КАК САМОТНО СТЕНА...
Потънала във кърви...
В ТЪМНА ЯМА!!! ~*
ОЧИТЕ МИ...
ОЧИТЕ ТИ,
НЕБЕ...
ЖЕЛАНИЕ БЕЗ ВЯРА~*
ИЗЛЪГАНИ!
ИЗБОДЕНИ ОЧИ ;(
НЕ ВИЖДАТ ТЕ,
А САМО СТЕНАТ!!!
Безмълвно искащи...
УПЛАШЕНИ!!! ;(
От ТЕБ, НЕБЕ!!!
Че лепнеш в кръв
И СИ ТОЛКОВА СТУДЕНО!!! ;(
Смърт.
~&~*
Обагрих скута си~*
РЪЦЕТЕ МИ
В ЧЕРВЕНО ДНЕС ГОРЯТ ;(
Едно Небе...
В нозете ми
Ридаещо
ПРОСТЕНА!!!
Потърсило УТЕХА
В СКУТ~
Хляб и Вино...
Плът и кръв
~*
Цапаща ръцете Ти,
НЕБЕ!!!
НАПОМНЯЩА ТИ ДНЕС~*
За мене...
Една жена, останала
На Тоз...
Тъй мрачен,
Тъй страшен,
ПЪТ...
ОБАГРЕНА В ЧЕРВЕНО
~&~*
ЕДНО НЕБЕ
В нозете ми...
Ридаещо
Днес горко
Спря~
Очите ми...
Бездънна яма~
ИЗЛЯХА СЕ!!!
В Очите МУ...
ПЕЧАЛ
~&~*
Едно Небе ридаещо
Днес горко ПАДНА...
Въздъхна нежно
И ОСТАНА
~&~*
Остана нямо...
Поискало
ДА ГО УТЕША
~&~*
ААААХХХ!!!
КАК НЕБЕ СЕ УТЕШАВА!!!...
Когато ДНЕС...
Очите ми са...
Черна...
ТЪМНА...
Яма...
КАК НЕБЕТО ДА ТЕША!!!
Когато...
В Неговия скут
СТОЯ ПРИМРЯЛА!!!
ТЪЙ ЖАДНА!!!
ГЛАДНА...
ЖАДУВАЩА ЛЮБОВ...
ААААХХХХ!!!! ;(
КАК НЕБЕ СЕ УТЕШАВА
~&~*
Когато моите очи...
БЕЗДЪННА СА
И черна яма...
ИЗЛИВАТ СЕ БЕЗСПИР~*
В горещия ми скут...
НЕБЕТО ТИХО
ПАК ВЪЗДЪХНА...
Въздъхнах тихичко и аз~*
Във Облак-шал
За Него се превърнах...
Със вплетени умиращи цветя~*
ПРОКЪЛНАТА СЪМ...
Аз други да обличам...
Но гола все в Студа
Несрета да стоя...
Прокълната съм...
В скута свой...
Тревогите на другите
Със Нежност да теша~*
А свойте Чувства
В камък издълбан да сбирам...
БЕЗМЪЛВЕН КАМЪК-
Привързан към нозете ми
с верига...
С катанец як
До глезена ми прикован~*
Едно Небе...
ВЪВ СКУТА МИ ПОТЪНА...
Едно Небе...
Поиска да Го Утеша~*
ЗАВИХ ГО С ШАЛ...
Със себе си
ЗАВИХ ГО~*
Завих Го
С моята Душа...
Дал' стоплих Го...
В ОЧИТЕ МУ ПРОСВЕТНА~*
Целуна ме!
После успокоено То заспа...
А аз...
Длетото свое пак
В студената си длан
Пристегнах...
Стисках силно...
И дълбах във камъка...
ДЪЛБАХ!!!
16 октомври 2010 г
Л-Е
... стрито цвете
в камък издълбан...
© Л-Е Все права защищены