В тъжни мисли съм унесен -
че животът не е лесен,
че болката във него е голяма,
а един ден ще ме няма,
аз мечтая напразно за утеха
и няма мир - хората ли ме клеха,
защо изобщо живея аз не зная,
че животът само миг е във безкрая.
© Георги Все права защищены