Казано е всичко за този свят,
а за другия кой ще ни каже?
Човекът за човек не е като брат
и дали Бог ще ни накаже?
Всеки си брани своята Вяра,
/другите вери са ерес били/
мери Доброто с различната мяра,
а трети пък водят ,,свещени" войни!
Гордиев възел, но толкова ясен:
Творецът създател е само един!
Един е и адът и раят прекрасен
и всички молитви свършват с ,,Амин"!
© Исмаил Али Все права защищены