Дефектен съм –
искам сиво стихче за емоционалната яма
преди Коледните празници,
а ми идва песен, J.
Есен, скука,
вятър духа
и навява май тъга.
Не и тука,
не ми пука,
аз не мога, пък, така.
Ще превзема
и отнема
аз тъгата ти сега,
щом лудея
и се смея,
и ти пея ей така.
Съвземи се
и стегни се,
само мъничко потрай,
усмихни се,
завърти се
и Любов си пожелай!
© toti Все права защищены