- Цялата съм в стонове, Маестро...
Може би от тях ще бликне песен?
- Всеки тон, преминал през сърцето,
хармонично с другите е смесен...
- Вените ми струни са на лира...
Чуй, Маестро, с вятъра флиртуват...
- Вятърът щом с устни ги допира,
капки - звук в любовен транс танцуват...
- Става петолиние душата...
Лястовички в гроздове се сбират...
- Пей, сърце! Звездите и Луната
сватбения марш да дирижират...
© Гергана Иванова Все права защищены
Лекокрило...
Поздрав и усмивка.