Лека нощ, поляна от глухари,
лека нощ, разнежени щурчета!
На сърцето мъжко име пари,
във очите мъжко име свети.
Спи и ти сред тихите китари,
вдън душата ми сега подети...
На ръката вързах ти пендари
от обич звънка и безчетна.
© Камелия Виденова Все права защищены