От пепел съм!
Сглобена от любови!
Разкъсващи ме!
Плашещи!
Сами!
Сглобени, недокоснати, особени...
Любови дето взимат всичко...
И болят!
От пепел съм!
Сглобена от сълзите си!
Раздиращи!
Убиващи сълзи!
Проляти, тихи, необичани...
Сълзи, които взимат всичко,
и крещят!
От пепел съм!
И тичам с вятъра!
От толкова обичане, боли!
В пепелище съм превърнала душата си...
От обич, уж, нали...
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Все права защищены