5 февр. 2010 г., 14:04

Пепеляшка (нова версия) 

  Поэзия » Юмористическая
954 0 4

Не беше с рокля най-красива,
а с дънки тесни и жилетка.
Косата дълга ù отива,
не бе наплетена на плитки.
Не беше даже и с пантофки -
сезонът днес не позволява,
дори и не със маратонки -
ботуши беше си надянала.
Изглеждаше добре сравнително
и се надяваше на принца.
Със друг танцува най-пленително,
докато чакаше. Опинци.
Така и не реши се младият -
неясно беше и защо.
И се измъкна изненадващо
далече преди полунощ.
Зад себе нищо не остави -
пантофка, шнола, телефон.
На сутринта се появи -
и принцът вече бе готов -
решен на всичко зарад нея
от страх, че може да изгуби,
в обятията си той пое я,
забравил вече всички други.

© Цветелина Савкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??