Пеперудите не са ли като балерини!?
Не озаряват ли с свойта нежност нощта!?
През тези всичките изминали години,
като усмивка нежна не премахват ли
насъбралата се в теб тъга!?
Не обичаш ли да гледаш нощем
как играят своя танц в мъжделива светлина!?
Не мислиш ли, че всички можем
да играем всяка нощ с тях под крехката луна!?
© Десислава Колева Все права защищены