30 июн. 2013 г., 11:11

Пера от откровение 

  Поэзия » Любовная
476 0 0

Обречен съм на необята във косите ти,
да търся винаги сред тях аз глътки вятър
и след това да ги горя в очите ти,
без да оставя дъх за синьото си лято...!

Лицето ти - разхвърляно е откровение,
прокрадващи се облаци от мойте небеса,
перца от гълъби със огнено знамение,
затаена в теб, неосъзната красота...!

И зная пак, че ти едва ще ми прошепнеш
условия - очи, в които да живеем,
но бреговете ти са толкова далечни,
а в тази тръпка трудно е да оцелея...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??