Перфектните гърди не украсяват
тялото на знойни хубавици,
които голоплътски забавляват
от екрана мъжките зеници.
Не са симфония родила се под ножа
на някакъв хирург в стерилна зала.
Не са гърдите кърмили дори и вожда...
Тях често вижда ги мъжът във огледало.
Той често ги целува, гали,
заспива сгушен във омайната им топлина.
За тях готов е свят да създаде, или запали,
защото те са на Любимата жена.
11.11.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
А ние... то си е Ясно 😋
Мерсаж 😂