февруари 2013 Румяна Славова
Той красив е като слънце,
но още не го знае!
Очите му със цвят стоманен
блестят със лудост дяволита!
Усмивка - за реклама!
Тяло стегнато - на Аполон!
Всъщност лекичко прилича
на Бова - италианския актьор.
Майка му живей далече
и не знае вкусни гозби.
Тъй че, туй момче,
сам научил се да готви!
Често подарява ми
букети,бижута,бонбони
и води ме на дълги шопинги,
без изобщо да мърмори!
В киното ръката ми държи,
докато за поредната
романтична история
аз роня сълзи!
Но и чувството за хумор
не му липсва!
Обича все да прави изненади -
на вечеря на свещи
или пък на екскурзия за двама
ме кани!
Винаги има време за мене,
въпреки бизнеса,
където "кърти" много пари!
От футбол малко се интересува...
повече от изкуство, литература
и мода.
Всичко може -
ремонтира вкъщи,
сменя крушки, памперси,
мий прозорци...
Даже помага ми
да си сложа ролки!
И от нищо не се плаши!
Нито от разходка в МОЛ-а...
Нито, че съм лекичко
"корема надула"...
А започва да измисля имена
за наще бъдещи деца!
На света съществува
една - единствена жена!
Другите отдавна
спрял е да ги вижда...
На всеки пет минути,
чувам комплименти,
че съм умна и красива;
какъв голям е късметлия,
че е намерил точно мене...
Ах, какъв късмет ще е
аз да го открия, туй мъжле!
П.П. Не го ли намеря
не ще се задомя!
По-добре да си остана
нещастна стара мома!
© Румяна Славова Все права защищены
Мъртвец,обърка ми всичките представи!Ама мутра-категорично НЕ!!!