... ако се слея
със земята и небето
едновременно
ще стана хоризонт
дори за себе си
самотна точица
в една безкрайна права
която ще раздели света
на теб и мен
ще гледам
в твоя свят
от моя ъгъл хоризонтен
за да допълня
любопитно твоя щрих
дали и ти
ще ме погледнеш
облачно и земно
и обичащо
дали ще ме прегърнеш
тихо
свят любим...
... целувай нощите ми
нежно ме докосвай
надничай в мен
със мене остани
поисках те
ала
за да те стигна
разбрах
до хоризонта
стигни и ти...
© Нели Господинова Все права защищены