Виж звездите как трептят!
Заслушай се във тях...?
И тогава ти ще разбереш...
Как сърцето ми за теб тъгува.
Луната е почервеняла...!?
Може би защото ще вали?
А може би защото се страмува
да погледне в твойте очи!
Денят отмина, тиха е нощта.
Щурецът пее в тъмнината...!
А моята китара струни къса!?
По теб и любовта сега.
Искрите огнени по теб играят.
Танцуват своя танц на любовта!
Как моето сърце по теб тъгува...
И пее тихо този блус в нощта...!
© Ангел Все права защищены
Поздрави от сърце Сани ,Наде !!!