Песен за любовта
Любовта ме е опила.
Аз сега летя с крила!
Тя във мене влива сила.
Чудо чудно тя била!
Обичта е споделена...
Грее първата любов!
В мен е цялата Вселена,
преповтаря моя зов!
Тя е мойта сладка жажда,
в изворите ми дошла!
Истински тя ме преражда…
Господи, каква била!
Дава смисъл на живота...
Като влюбен, ставам друг!
Всичко давам със охота,
само тя да бъде тук!
© Христо Славов Все права защищены