ПЕСЕНТА КОМЕНТАР
Братя поети,тежка ще е нашата съдба,
че изнасилена музата умря.
Удави се в тоалетна чиния,
пълна със смърдяща поетична помия.
А духът и бащата,
синът и сатаната,
демони страшни
и ангели прекрасни.
Ужасени си запушиха ушите
и изхвърчаха във висините,
подмамени от сладка атракция,
на по малко поетична галакция.
Останахме сами - но пак си пишем стиховете
и скучно си редим редовете.
После се гъделичкаме зад ушите
и си хвалим и коментираме творбите.
P.S.
Коментари по песента коментар;
Icе-to ИСУС ХРИСТОС
До края на света не ще прочета по-верни неща!!!
Dia-vvol4e САТАНАТА ЛУЦИФЕР
Залагам си рогата,
че истински са на Алекс словата!!!
Bai-pe6o СВЕТИ ПЕТЪР
За мъдрите слова,
гратис минаваш – през райската врата!!!
Marii-4eto СВЕТА МАРИЯ
Ах, Алекс. Ако те бях срещнала преди нулева година,
девствено раждане – нямаше да има!!!
Alex-ucho АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ
Хайде да видя, кой ще може
по-авторитетен коментар да сложи???
© Алекс учо Все права защищены