7 апр. 2007 г., 23:01

Песничка 

  Поэзия
596 0 3
  Песничка
  
 Обичам да пея
 в гората аз,
 да тичам и се смея
 тук и там със вас.
 .
 Цветята аз да галя
 както галя теб,
 усмивката ти, мила,
 да топли моят ден.
 .
 На тревата аз ще кажа
 да бъде мека с теб.
 На птичките ще кажа
 да пеят само за теб.
 .
 На вятъра ще прошепна
 тихо... на уше           
 да вее къдриците нежно
 да целува милото лице.
 .
 .
 Цветята ароматни
 магия ще направят,
 с чувства прекрасни
 тихо ще те примамят.
 .
 Ще станеш ти тогава
 мечтата на тази Земя,
 ще станеш ти от цвете
 Кралицата на всички цветя.
 .
 И на вятъра ще прошепна
 тихо... на уше
 да пази цветето нежно
 от бури и студове.
 .
 И на вятъра ще прошепна
 тихо... на уше,
 да гали цветето нежно
 с ласки вечни от мен.
 
 07.04.2007 11:37

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??