19 авг. 2007 г., 22:11

Петнадесет години (...) 

  Поэзия
539 0 3


Петнадесет години, Мамо,
откак замина си оттук.
И няма лек. Остават само
години под студен капчук.

Добър ли? Непокорен. Лош ли -
син (някакъв) съм бил.
В безкрайните си морски нощи
кръжа самотен и унил.
*
Не ми се иска да повярвам. Още.

14 Декември 2005, Дженмар Зое, Атлантик

© Симеон Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??