14 февр. 2006 г., 14:43

Петък 13-ти 

  Поэзия
776 0 1
Денят е петък
а датата 13-ти
пълнолуние пронизва мрака
с ярка светлина.

Вече трети ден те няма, мили
ноща минава, а аз немога да заспя.
За тебе мисля и за страстните целувки
за тебе и за нежните прегръдки.

Къде си, мили - питам се сега
Защо остави ме сама
Сълзи се стичат от очите зачервени
Душата вика - чакам те, ела!

Знам напразно чакам да се върнеш
отиде си и сложи край на нашата любов голяма
и всичко заради една жена
оплела те в мрежите на любовта!

Знам - тъжна гледка е това,
но така е в любовта
както може да е най - прекрасна на света,
така си и отива

И след края и -
настъпва - смут и тишина
мрак и тъмнина
и две сърца - ранени от това!

© Моника Николаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??