9 сент. 2017 г., 15:02

Pictures in frames 

  Поэзия
233 1 1

Всички снимки в рамки
да се чупят от вибрациите
на нашето синхронно дишане,
да ме разкъсаш като плод
на чужда религия
и децата ни да бъдат само
идеи без име.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??