Пилигрим е моето сърце,
затова следва стъпките си
една по една, миг по миг
и вървейки пее песента си.
Песен, която обещава
на мечтите си да мечтае...
и да ги изживява във всичко.
И когато страдат.
И когато се радват.
И когато плачат от радост,
че нещо или някой
в усмивки ги е нарисувал.
И когато трогнали са
някой или нещо с някой акорд
и живота му са изпълнили
със щастие от любов и песен
щом то се открие във море...
от вдъхновение и обичане...
© Лили Вълчева Все права защищены