22 дек. 2021 г., 21:08

Пиша, когато... 

  Поэзия » Любовная
517 1 3

Пиша ти, когато искам да те прегърна

и в нежна прегръдка безмълвна,

да чуя за теб, как е минал денят.

 

Пиша, когато искам да те целуна

и с целувка, която лекува,

напрежението от теб да сваля.

 

Пиша, когато искам да те предпазя,

когато те мисля, когато

мечтая за теб, когато от обич горя.

Когато планове общи чертая,

когато те мисля, желая.

Но най-вече когато тъгувам. Когато мълча…

© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??