ПИСМО
Текст, музика и изпълнение – Мильо Велчев /Милен/
Аранжимент – Стефан Маринов
https://www.youtube.com/watch?v=CxGJQm3EJHk
С колко радост, тръпнещ от любов,
днес отворих твоето писмо.
Два-три реда ... и едно петно!
Плакала си! Но кажи – защо?!
Две ръчички, малка и голяма,
две устенца и безброй целувки...
А отдолу, с много обич, мама
написала е: „Чакаме те всички!”
Топли устни до листа допирам,
плача и отново го чета.
И така с писмото ти заспивам.
Сънувам теб и нашите деца.
Скоро ще се завърна,
нежно ще те прегърна...
Помниш ли какво ми обеща?
Страстна любов и нежност,
нощ като цяла вечност...
Помниш ли какво ми обеща?!
© Мильо Велчев Все права защищены