24 сент. 2007 г., 11:06

Писмо 

  Поэзия
461 0 1
Над листа бял седя,
в нощта звезди ще броя.
Писмо за теб наречено,
с обещание трудно изречено.

И всичко искам да ти кажа,
с болка себе си да накажа.
Но думите не свършват и боли,
а ти не разбираш, уви.

И пак протягам се за листа нов,
с надежда за утрешна любов.
А много думи неизказани
разливат се се на листа безнаказано.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??