Реших, че днес ще те потърся
във този свят фалшив, нетраен,
от земната си плът да се отърся,
да те срещна сред мига безкраен.
Казват, че при теб е страшно,
но не те разбират, зная!
В тоя свят е сиво, прашно,
а твоят сочи път към рая.
Огледах се насам-нататък,
но теб те нямаше наблизо.
Аз знам, че моят път е кратък
и някога във твоя дом ще влизам.
26.03.08 г.
© Тинка Това Все права защищены
Поздрав