Не беше сън. Наистина те срещнах
сред падащия сняг и тишината.
Усмивката ти - неподкупна бездна,
погълна ме и път пое нататък.
След нея дните - мръзнещи снежинки,
се стапяха в безп(л)ътната реалност
и миговете - подредени снимки,
разкъсваха желязната баналност.
А иначе при мен - едно и също.
Не се научих по вода да ходя.
За дните все издигам книжни къщи.
... А вечер по звездите боса бродя.
© Емилия Николова Все права защищены
... А вечер по звездите боса бродя."
Не спирай да пишеш, дано Музата не те изоставя!