Писмо ми написа за прошка...
с усмивка изпрàти го ти...
лунѝ подир лютата битка,
в която прониза ме ти...
в която преряза врата ми,
в която сърцето ми взе...
в която животът ми свърши...
в която смъртта ме обзе...
Писмо до мъртвец адресира...
и отговор... чакаш? Нали?
Ти, дето вратà ми преряза...
ме молиш... за отговор... да...
© Андрей Андреев Все права защищены