http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=316001
Мими, не тъгувай,
ще си имаш татко -
вълшебства сънувай
щом заспинкаш сладко!
Шейната напълних
с купища играчки,
заръки изпълних
на децата сладки.
Кукличка ти пратих
с шарена поличка,
тя се казва Катя
и върви самичка.
И бисквитки сладки
с шоколад и плънка.
Ти недей да плачеш -
виж снега навънка!
Белите снежинки
тихо как танцуват,
като балеринки
с вятъра флиртуват.
Мама ще те гушне
във прегръдка нежна.
Зимата ще шушне
приказчица снежна.
© Валка Все права защищены