Моя нежна любов, пак ти пиша писмо...
Пак къде си разпитам звездите...
Ще го сложа в бутилка. Без адрес и клеймо.
Пощальон ще ми бъдат вълните...
Моя нежна любов, не забравяй за мен…
С теб единствен трепна сърцето ми...
Да обичаме можем и в най-тъмния ден,
с любовта си да спираме времето...
Щом се върнеш на нашия бряг някой ден,
неоткрил любовта през годините,
ще намериш писмото в бутилка от мен,
пълно с моята обич... Завинаги...
© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены