Писна ми от твоите лъжи,
с какво заслужих го това?
Къде сгреших, ми кажи,
че постъпваш с мене така?
На есемесите ми не отговаряш,
батерията паднала е била.
Пътищата до себе си затваряш,
чувствата ми приемаш на шега.
Не искам да съм нечия играчка,
в играта можеш да ме счупиш.
И едва ли друга глупачка
като мене можеш да излъжеш.
© Пролетното момиче Все права защищены