Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
нанесох най-голямата болка на своето
сега в сенките ти се крия и скитам
обикнах безумно кръвта ти
тя беше безумство за мен
тя беше и глътка живот
а ти си неизплакана сълза
мрака, това е моето аз
обикни нощта, обикни ме
болката си с теб споделих
потапяйки се в твоята болка
лъжа съм и да, излъгах те
но излъгах и себе си аз
небесата са нашият дом
и нашият мъничък спомен.
погледни и тази вечер небето
спомни си.
поздрави сириус, прости за тези куплети, просто ми дойде от вътре