10 апр. 2013 г., 08:45

Питам теб 

  Поэзия » Любовная
608 0 0

Ако попитам вятъра за теб, ще чуе

моя нежен и приветлив зов,

ако опипам пясъка, ще ме обуе

в залеза на морската любов…

 

Но щом те теб попитам, ми затваряш

веднага своята врата

и само две очи ми ти отваряш,

но стигат ми завинаги да замълча…!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??