Питаш какво съм без тебе?
Вятърът заключен в стомна,
цвете с листа осланени,
прашинка безлична и скромна,
птица с крила наранени.
Питаш какво си за мене?
На душата ми волния полет,
балсам за крилата ранени,
запяла в сърцето ми пролет,
мечтите ми осъществени.
Напразно въпроси задаваш,
за мене живот означаваш!
Генка Богданова
© Генка Богданова Все права защищены